Australien, Queensland, 19. april – 4. maj 2008.

19/4: Sydney – Cairns

Vi kørte mod lufthavnen v/ 9- tiden om morgenen – og fik afleveret vores bil og var i god tid i lufthavnen. Så der blev skrevet lidt postkort. Vi fløj med lidt forsinkelse mod Cairns og var der sidst på eftermiddagen. Der var dejligt lunt vejr. Vi tog en taxa til hotellet og gik derefter en tur rundt i Cairns by. En meget meget hyggelig by og nu kunne vi så gå i shorts selv om aftenen. Vi var forbi den kunstige ”lagune” i byen som er lavet helt nede ved vandet ved parken og midt i byen. Der var levende musik omkring os. Vi fandt et lille hyggeligt spisested ved vandet og lovede pigerne en svømmetur i lagunen dagen efter. Efter spisning gik vi tilbage til hotellet som lå midt i byen og der brugte vi så det sidste af aftenen på at finde ud af hvad vi skulle se i og omkring Cairns og med hvilket selskab. Der er selvfølgelig mindst 10 udbydere til den samme ”udflugt”. Det fik vi styr på – og vi kunne så gå i seng. Carins er som nævnt en rigtig hyggelig Australsk by – men også en by med liv i gaderne om natten – så der gik lidt tid før Kø kunne falde i søvn.

20/4: Cairns midby – til campingplads lidt uden for Cairns, 15 km.

Nu kunne vi virkelig mærke at vi var kommet til det varmere himmelstrøg – så vi spiste morgenmad udenfor på hotellet og kunne nyde varmen og kigge på byen. Kø hentede Camperen – så vi skulle blot lige udenfor hotellet med vores bagage. Vi havde jo lovet pigerne en svømmetur i lagunen – så det skulle vi lige før vi kørte mod campingpladsen. Kl. 10 om morgenen var der allerede 28 grader. Efter det fik pigerne købt ind til køleskabet – og imens fik Kø redt senge og pakket kuffert ud. Han svedte som en hest J. Netop ankommet på CP mødte vi et hold danskere som også havde været på NZ og nu havde kørt rundt i Australien (næsten på samme rute som vi skal) i nogle uger. De havde to piger – Caroline og Sofie som var på samme alder som vores piger. Det var til stor glæde for alle pigerne og de gik straks på legepladsen sammen. Imens fik vi gode råd af forældrene til vores tur ned af kysten de næste 2 uger. Vi havde en dejlig lun aften – hvor vi spiste uden for camperen. Der er ikke så mange myg – men vi har allerede nu set flere sjove krybdyr end på NZ – så det gælder om lige at ryste tøjet inden man bærer det i ind camperen. Det bliver allerede mørkt ved 19.00 tiden – men så klarer vi os med lidt lys.

21/4: Cairns – Cairns, 20 km.

I dag har været en af de mest fantastiske dage af alle –  og derudover en dyr dag, så har det også været en meget grænseoverskridende dag for os alle.

Vi startede med kl. 8.30 at køre ned mod havnen for at komme med en katamaran ud til det yderste rev i Great Barrier Reef – verdens største koralrev. Det er 2000 km langt (med mellemrum) et par tusinde små og store koralrev og 71 koraløer. Revet danner en barriere mellem Stillehavet og kysten og ved lavvande kan man se nogle rev stikke ”hovedet” over vandet. Revet er opstået for over 10000 år siden da vandstanden var noget lavere. Revet vokser ca. 1 m pr. 1000 år.

Vi skulle sejle ca. 1,5 time – og uha der var søgang….. – Rikke kastede op en enkelt gang, men var ellers frisk igen og 100 japanere/koreanere kastede op sammen med hende. Crew på båden havde travlt med at tørre op og uddele poser. Kø og Lø – klarede turen uden klagen – mens Tø stod op i samtlige 1,5 time og kiggede ind på en dør, så det ikke var så nemt at se horisonten køre op og ned hele tiden – og helt stiv og kold af angst. Endelig var vi ved revet – og vi skulle lige komme os – men så var vi også klar. Vi alle 4 kom i snorkel udstyr og redningsvest – og så var det så bare med at kaste sig ud midt på havet ved revet…… ! Vi fik alle 4 snorklet og fik taget et par billeder med undervandskameraet – men det var lidt underligt med alle de fisk omkring benene på en. Desværre fik vi ikke se nogle Nemoer – men de skulle være derude. For Kø var det lidt grænseoverskridende – det at få en snorkel på igen – og Tø havde aldrig prøvet det før – så det var godt at vi havde børnene med. Det er et fantastisk rev – dog knap så farvestrålende som vi havde forventet. Efter snorkelturen fik vi en god frokost og så tog vi med en Semi Sub (en båd hvor man sidder i skroget med glasvinduer) – og der fik vi set revet helt på tæt hold. Derefter var der et lille bassin på Pontonen ude i vandet – hvor man kunne se og røre nogle af fiskene fra revet. Der er over 4000 forskellige slags fisk i det vand og de er meget farvestrålende. Nogle ser dog sure ud – som Louise vist fik sagt på et tidspunkt.

På hele vores jordomrejsetur har Kø snakket om at skulle med helikopter – men havde ikke rigtig lige fundet det rigtige sted og Tø havde sagt, at sådan en skulle hun aldrig op i. Men nu var det så at vi havde muligheden for at komme med helikopter hjem fra revet – der var simpelthen en platform til det. Så det var pest eller kolera for Tø…… Søgang eller helikopter… !!! Vi tog en helikopter og ungerne var ellevilde – det var Kø også og Tø fandt en stolpe at holde fast i…. ! Det var meget meget flot at flyver over revet, over regnskoven, over en aboriginal landsby og til sidst over Cairns. Og det bedste af det hele var, at vi overlevede sejlturen, snorkelturen og helikopterturen – juhu og vi havde gjort det om end det er sidste gang kø har snorklet!

Om aftenen sad vi med Caroline og Sofies far og mor og nød lidt hvidvin her på pladsen og kunne berette om en fantastisk dag – så det blev faktisk sent inden vi kom i seng – trods det at adrealinen havde kørt højt det meste af dagen.

Det blev en af de dage som vi ikke lige glemmer.

22/4: Cairns – Cairns, 0 km.

Vi sov længe – turen i går havde gjort os godt trætte. Så vi spiste først morgenmad op af formiddagen – og uha der var varmt. Godt at der er markise på vores camper. Derefter gik ungerne på legepladsen og bagefter var vi i poolen. CP har også minigolf – så det fik vi prøvet sidst på dagen – (tø vandt). Om aftenen var der film på storskærm udenfor – og det skulle ungerne selvfølgelig være klar til – trods det at de ikke forstår ret meget. Der sker virkelig noget på denne CP og det er den første af sin art vi har prøvet på hele vores tur. Det har været godt for ungerne – men vi er nu ikke sikre på, at det er den størrelse CP vi kigger efter næste gang.

Her i Cairns er der altså varmt og solen stikker. Australien er det land der har flest tilfælde af hudkræft – så vi forsøger at beskytte os så meget som muligt med vores faktor 30.

I dag har været en afslapningsdag – men så nu er vi så også klar til at drage videre til Kuranda i morgen og en ny campingplads.

For resten så nåede Tø og Kø adskillige spil bordtennis………… – det er virkelig noget som vi har det rigtig sjovt med – og som vi er sådan cirka lige gode/dårlige til. Sikke hurtige bevægelser Kø nogen gange kan lave….. Hvem vandt ???? Tja…….

På CP er der både flagermus og flyvende hunde og ja de hunde er store, vel et vingefang på en lille meter.

23/4: Cairns – Kuranda – Atherton, 200 km.

Vi kørte allerede fra Carins kl. 8.00 – fordi vi skulle med et gammelt minetog op i bjergene til Kuranda. Togturen var rolig og behagelig med et enkelt stop undervejs og efter 1 time og 20 minutter var vi i Kuranda. Banen blev bygget i 1880’erne til byen Kuranda, så minearbejderne og diverse forsyninger kunne nå derop. I dag er der også en almindelig vej. Der er 15 tunneler undervejs og der var rigtig mange vogne på. Vi gik rundt i Kuranda by et par timer. Kuranda minder lidt om Christiania mange af stederne. Gammelt håndværk, løse hunde, beboere der ryger sjove cigaretter mv.. Vi fik købt et var hjemmeknyttede armbånd og noget creme. Efter en is og en kop kaffe skulle vi med svævebanen ned. Svævebanen er 7,5 km lang og det var en meget flot tur ud over regnskoven og med et par holdt undervejs – hvor der også var et par vandfald at kigge på.

Derefter var vi lige kort inde på minemuseet, hvorefter vi kørte en lille omvej op i landet for at se bjergene og landet bagved kysten. Der fik vi set noget lidt andet Australien. Vi landede på CP i Atherton kl. 19.30 – så det var også blevet til en lang dag.

Det var for øvrigt også dagen hvor Kø barberede hele sit skæg af…… – nu ligner han igen en på 27….! Det forlyder, at det nok skal blive det samme igen når han kommer hjem til sin gode trimmer.

24/4: Atherton – Mission Beach, 217 km.

I dag skulle vi ud mod kysten igen og sydpå. Vi kørte i nogle småbjerge inde i landet hvor vi fik set flere vandfald, mandarintræer, regnskov, bananpalmer, sukkerrør, rød jord og meget andet. Vi gik en tur i en af regnskovene hvor Fig Tree står. Det er et kæmpe træ som har slået rødder op og ned af sig selv og nu har en omkreds på størrelse med et hus. Vi kiggede efter diverse andre dyr, men så ikke nogle specielle – udover nogle firben og kæmpe edderkopper…. – jow, det var lige noget for TØ J. Heldigvis sad edderkopperne stille og roligt i deres spind – men de var på størrelse med en hånd, og vi har beviser for det. Midt på dagen kørte vi ud mod kysten igen og kom til Mission Beach sidst på eftermiddagen. Pigerne nåede en tur i poolen og derefter gik vi langs stranden ind til den lille by. Der er fortsat tidligt mørkt og eftersom vi boede lige mellem regnskoven og stranden – var der meget liv på pladsen – og det var ikke af mennesker…….!  

25/4: Mission Beach – Arlie Beach, 512 km.

Vi kunne se frem til en rigtig køredag – så vi kørte tidligt fra campingpladsen og mod syd langs kysten. Vi så igen masser af bananpalmer og sukkerrør og desværre ikke så meget udsigt – idet plantagerne ligger tæt ved vejen. Men der er bestemt også skønt her i AU og de har også en flot natur, med bjerge, grønne marker, rød jord, søer og floder mv.. Efter 250 km. gjorde vi holdt ved Billabong dyrepark – og her fik pigerne virkelig en oplevelse for livet. Udover at se Koaler, krokodiller, Wombats, slanger, fugle, frøer, emuer, cassowaries, ål, skildpadder, øgler og meget andet – så fik de (og kø)også prøvet at holde mange af dyrene – incl. både Krokodille, Koala og Python slange. Tø tog billeder – det var der jo en der skulle gøre J. En rigtig god lille park hvor man fulgte med dyrepasserne til fodring og bagefter en ”lille” fortælling om dyrene. Stor oplevelse.

Derefter skulle vi køre endnu 250 km. for at nå frem til Arlie Beach – hvor vi bliver hele dagen i morgen også. Vi ankom først kl. 19.30 – så det var en bolle til aftensmad og så faldt pigerne hurtigt i søvn.

26/4: Airlie Beach – Airlie Beach, 15 km.

Vi sov dejligt længe og havde en stille og rolig morgen med sen morgenmad uden for camperen. Derefter gik vi alle i poolen og børnene lignede rosiner, da de kom op af poolen igen midt på eftermiddagen. Vi spiste en hurtig bolle og så kørte vi ind til byen og gik lidt rundt i byen og langs stranden. Airlie Beach har også en park midt i byen ved stranden, hvor der også var en rigtig lækker kunstig lagune. Vi fandt et sted at spise og hvor Kø bestilte en kombi tallerken med krokodille og hvidløgssauce og kænguru og rødvinssauce. Vi fik alle en smagsprøve og især ungerne var helt vilde med krokodillen – så Køs tallerken var eftertragtet og blev spist til sidste krumme. Krokodillekød er lyst og kængurukød er rødt. Derefter kørte vi retur til CP hvor de viste en familiefilm på storskærmen udenfor.

p.s. vi bliver ikke alkoholikere her i AU – vin og øl skal købes i specielle butikker og det glemmer vi – så vi har haft nogle aftener udenfor camperen med postevand J 

27/4: Airlie Beach – Rockhampton, 480 km.

Kørte tidligt fra CP selvom pigerne gerne ville have været en dag mere på denne CP. Det var især poolen og rutschebanerne der trak. Vi skulle køre 500 km. ned langs kysten hvor der absolut ikke er noget som helt at se udover stepperne, sukkerrør og de brede vider. Vi så nogle store lastbiler (men desværre ikke de helt store) og rigtig mange døde dyr i vejsiden. Specielt kænguruerne er udsatte. På et tidspunkt kom vi også forbi et vejskilt med koalaer – men heldigvis så vi ingen døde af de dyr. Koalaer sover også 20 timer i døgnet og spiser bladende på de træer de sidder i – så det er ikke så tit de forvilder sig ned på vejen. Hvem der bare var en koala J – sikke et liv.

Halvvejs efter 3 timer holdt vi en frokostpause ude ved vandet – hvor der var et meget smukt vand og udsigt. 3 timer derefter gjorde vi holdt ved Capricon Caves (grotter) som er 325 mio. år gamle og fik en fin rundvisning der. Vi har kun 6 på holdet så det var en god rundvisning. Bla. var der en grotte som de kaldte kirkerummet. Der er nogle gange gudstjeneste og ofte bryllupper. Der sad vi inde i grotten og hørte noget forrygende musik – mens guiden afstemte lyset med musikken. Der var en fantastisk akustik og efter sigende skulle den være bedre end i operahuset. På den lange køretur hørte Tø og Rø Thomas Helmig i Røs MP 3’er – det er nu heller ikke så skidt. Bla. synger han en sang om godnat til Malaga, Michigan og København – og det at sige godnat i Århus. Det bliver også dejligt når vi når dertil – men vi er slet ikke klar til det endnu. Kø havde en samtale med Louise på forsædet hvor hun fortalt om, at hun glædede sig til at komme hjem til Århus, børnehaven, veninderne og skolen – og da Kø så sagde at det var hun om ca. 3 uger, så sagde hun … åhh nej, vi skal ikke hjem fra jordomrejse endnu – det er så dejligt.  Det var jo sød musik i farmands øre. Så trods det at de savner – så synes de fortsat at det er godt at være på tur.  

28/4: Rockhampton – Cania Gorge, 258 km.  

Havde en stille og rolig morgen inden vi satte kursen ind i landet igen (outbacken). Vi havde fået Cania Gorge anbefalet af nogen vi har mødt og vi ville også gerne se mere af outbacken – idet vi ellers ”kun” skulle køre langs kysten. På vejen dertil var der igen masser af døde kænguruer og landskabet er sådan lidt dusket/svedent – men absolut også betagende. Vi håbede igen at møde nogle Road Trains (stor lastbiler) – men desværre. Godt middag nåede vi frem til Cania Gorge – som er en CP i en nationalpark. Her i AU kan man i de fleste nationalparker frit overnatte – men så er der til gengæld heller ingen lys, vand eller andet. Og det var Tø og Lø ikke så vilde med – fordi at der så også går Dingoer og andre dyr frit rundt. Så CP i Cania Gorge var så et kompromis. Der var en opdæmmet sø i området – som vi først var oppe og se. Herfra laver de strøm til det meste af området deroppe. Vi blev installeret på CP – hvor der var masser af fugle og træer omkring os – og toiletter hvor man skulle huske at lukke døren efter sig for ikke at få selskab….:-) Ungerne nåede en tur i poolen, men den var lidt kold. Kl. 17.00 ved skumringen var der fuglefodring og jeg skal lige love for at der kom fugle da ”fuglemanden” kom. Mange slags forskellige fugle men primært regnbuefugle og et par kakatoo’er. Rikke fik også frø i hånden og fik håndfordret et par stykker – men kløerne er skarpe så det var ikke noget for Louise. Der var bålpladser på pladsen – så vi spiste tidligt aftensmad og så gik spejderne (Kø og Rø) ellers i gang med at tænde bål. Om efter middagen havde pigerne fundet og snittet pinde.  Så inden længe fik vi varme skumfiduser mellem et par mariekiks…. Uhm.

Imens vi sad ved bålet kom så resten af skovens dyr!!! Primært Bettongs (en lille kænguru på størrelse med en kanin) som kom og spiste resterne fra fuglene – og i øvrigt hoppede de rundt imellem os. En sjov oplevelse. 

29/4: Cania Gorge – Hervey Bay, 375 km.

Vi vågnede forholdsvis tidligt – idet nogle af fuglene gjorde morgengymnastik på vores tag. Vi skulle igen ud mod kysten og længere syd på. Vi havde fået fortalt, at vejen ud mod kysten var ”sjov” og det var den også. Der var skiftevis bred, smal, grus og næsten igen vej – så det tog sin tid at køre de første 50 km. Men vi kom da igennem. Efter et par timer holdt vi en pause og fik fyldt køleskabet lidt op – hvorefter vi fortsatte turen. Midt på eftermiddagen var vi i Hervey Bay – hvor vi lige startede med at køre en tur rundt i byen. På CP er der en lille sø med masser af fugleliv og skildpadder. Vi planlægger at blive her en ekstra dag – og forsøger om ikke vi kan finde en massør til Kø. De mange køretimer på bumlevejen er ved at sætte sine spor. Hervey Bay er ikke stedet for surfere – men er i stedet ”stedet for børnefamilier” pga. af det stille Stillehavsvand. Vi har ikke planer om at se en hel masse heromkring – så det bliver nok en slapper i morgen. Om aftenen blev der løst kryds og tværs og Sudoku. Louise er ved at være skrap til Sudoku – hvor Rikke hellere vil løse kryds og tværs.  

30/4: Hervey Bay – Hervey Bay, 4 km. på gåben og 12 km. på cykel

Vi havde en stille og rolig morgen – der startede med at Kø gik til en fysioterapeut kl. 9 – og imens stod pigerne stille og roligt op og fik noget morgenmad. Vejret var dejligt, ca. 25 grader – og mens vi ventede på at Kø skulle komme retur slappede vi af med en bog og noget leg i TV rummet. Ved middagstid lejede vi nogle cykler ((Trailerbikes)ungernes cykler hang bag på vores cykler) så vi havde styr på dem i trafikken. Vi cyklede langs Esplanaden (stranden) hvor der er en rigtig fin cykelsti helt ud til lystbåd havnen. Det var en rigtig flot og fin tur, hvor vi gjorde holdt et par gange blot for at se ud over stranden og havet. Ved lystbådhavnen fik vi en is og en kop kaffe. Retur igen til byen og campingpladsen – og så havde vi også fået cyklet ca. 12 km. – og selv Tø var helt frisk J. Derefter fik pigerne en hurtig tur i poolen og spillede kort. Ved aftenstid gik vi en lang tur og endte med at spise aftensmad på en restaurant. Lige da vi nåede hjem til CP begyndte det at regne, men vi nåede at komme ind uden at blive våde. Godnathistorien var Sudoku og dagbog.  Det har været rigtig hyggeligt at være her i Hervey Bay med kort afstand til både by og strand. Derudover er Køs ryg igen klar og mon ikke den holder indtil vi lander på Bali – hvor der sikkert er masser af søde massører J

1/5: Hervey Bay – Maroochy, 270 km.

Vi kørte fra CP til et center for at vi piger kunne få købt en fødselsdagsgave til Kø – men det lykkedes ikke. Vi fandt i hvert tilfælde ikke noget han lige kunne bruge og som også kunne være i kufferten hjem. Men vi piger fik da oset lidt. Derefter kørte vi længere mod syd til Tin Can Bay – som er en meget flot kyststrækning. Vi håbede, at få set lidt delfiner – men de var desværre ikke lige hjemmeJ. Vi holdt frokost pause ved den skønne strand lige ved en legeplads. Derefter kørte vi videre mod Maroochy som kun ligger ca. 80 km. nord for Brisbane. På CP var der en lille sø med springvand og ænder og derudover lå CP lige ved en flodbred – så det var et vældig hyggeligt sted. Om aftenen lavede vi mad i campingvognen og slappede af. Vores tur er ved at ebbe ud og det er ikke til at forstå……. Vi har heldigvis tit undervejs kigget på hinanden og husket hinanden på, at det er NU vi ER her og at vi skal nyde hvert sekund. Vi har nogle gange knebet os selv i armen og tænkt om det nu også er virkeligt – feks. det at stå og holde en koala i Australiens regnskov. Det er jo helt fantastisk.

2/5: Maroochy – Brisbane, 199 km.

Vi fik en rigtig god morgenmad på en lille cafe på campingpladsen – Bæg og Æcon, det fås ikke bedre. Pigerne var derefter lidt tid på legepladsen inden vi kørte videre. Vi kørte mod Mooloolaba, som er en slags Venedig – med masser af kanaler og slet ikke til at finde ud af. Vi kørte rundt i området og sikke nogle villaer der lå rundt omkring – de var garanteret ikke billige. Derefter kørte vi ud til en plantage/regnskov hvor de bla. dyrkede ananas og som har en 16 meter høj ananas som varetegn ude foran (jow jow den er kunstig …). Vi så en lille film og lidt billeder omkring det at dyrke ananas. Bla. ved vi nu – at der fra en ananas plante kommer i jorden til den er plukmoden, går der 2 år. Vi fik også købt noget frisk ananas – det var en suveræn smagsoplevelse. Derefter kørte vi mod Glass House Mountains – som er 7 forskellige bjerge med lidt mærkelige former. De bliver kaldt navnet fordi opdageren af bjergene (James Cook – som for øvrigt har opdaget det meste af både NZ og AU) – synes at de lignede glasværkerne hjemme i England. Lige inden vi nåede Brisbane – var vi omkring havneområdet i Redcliffe – tak for kaffe, endnu flottere villaer med kunstige kanaler og egen bro og bådpladser. Sidst på eftermiddagen nåede vi Brisbane (11 km. fra BBs centrum) og her bliver vi til på søndag, hvor vi flyver sent om aftenen mod den sidste uge på Bali. Børnene glæder sig meget til Køs fødselsdag i morgen – imponerende som børn kan glæde sig lige så meget til andres fødselsdage som deres egen. Kø bliver KUN 37 år – han er stadig en ung mand.

3/5: Brisbane – Brisbane, 25 km med bus og taxa

Tillykke til Klaus med de 37 år. Børnene var spændte så de vågnede allerede kl. 7.15 – og så vækkede vi Kø med fødselsdagssang og en gave. Han fik en t-shirt, kuglepen, BMW skilt og en CD med australsk musik. Børnene havde lavet et par flotte kort og tegnet tegninger. Lidt før middag gik vi op for at tage en lokal bus – det tog ca. 20 minutter ind til centrum. Vi gik lidt rundt inde i Brisbane og fik købt nogle souvenirs. Derefter tog vi en cityfærge over til en anden del af Brisbane – hvor der var en park og en dejlig lagune. I parken var der Budda Birthsday Festival – så der var pyntet flot op med lamper og Buddaer (og det var ikke TØ). Vi så bla. også en mand der lavede Budda ud af sand – det var ungerne meget betaget af. Lagunen var fyldt med badende børn og voksne. Vi kiggede på det hele mens vi nød en Cafe Latte og en dognuts. Sidst på eftermiddagen tog vi færgen tilbage til centrum for at spise aftensmad. Vi ville gerne have haft en krokodillebøf – men det kan man så åbenbart ikke få i storbyerne – fik vi fortalt. Så Kø fik en god stor kobøf i stedet for. Vi fandt et sted midt på strøget på 1. sal – der sad vi og nød maden og kiggede på folk. Derefter tog vi en taxa hjem – for vi var alle lidt trætte i benene. Brisbane er AUs tredje største by, og er slet ikke så smuk som Sydney – om end det også er en kystby. Befolkningen i Brisbane er mere akavet påklædt (måske er det moden?) og med meget anderledes frisurer og der var også en del punkere i byen – også her anderledes end Sydney.  

Tak til alle for SMS og mail til Kø på hans fødselsdag – ligesom Tø lod Kø vinde over sig i kortspil J

4.5: Brisbane – Brisbane lufthavn, 15 km.

Det er så vores sidste dag i Australien – snøft snøft – også her har der været dejligt at være og ungerne er også lidt vemodige ved at skulle forlade landet. Vi sov længe – og begyndte lige så stille at få pakket ”vores liv” sammen igen. Dagen er gået med afslapning, legeplads, pool og pool (køspil) og selvfølgelig også bordtennis. Det forlyder, at Kø vandt en kneben sejr….! Omkring aftenstid forlader vi campingpladsen og Kø læsser Tø og børnene af i lufthavnen – for selv at køre videre til Kea for at aflevere campere og komme retur i Taxa. Vi planlægger at spise sen aftensmad i lufthavnen – for at få tiden til at gå. Vi skal først flyve kl. 23.45 til Singapore (8 timer) – derefter 4 timers ventetid inden det går videre til Bali (2,5 timers flyvning). Det bliver nok en hård rejse – men så har vi heldigvis 1 uge til at komme os.

Nu ser vi så frem til Bali og de oplevelser der måtte komme der. Vi har ikke umiddelbart planlagt noget, udover at vi alle gerne vil se/fodre/svømme med nogle delfiner. Vi ved heller ikke hvor vi skal bo – det eneste vi ved er, at vi bliver hentet i lufthavnen af en chauffør og så må vi så se hvor han kører os hen. Det er lidt underligt, at alt i de sidste 9 uger har været planlagt og tilrettelagt og nu ved vi så intet om den næste uge. Grunden til det er, at Tø kender en der er bosat på Bali og han har lovet at sende chauffør og finde et godt sted at bo til os.

Vi ved ikke hvordan netforbindelse er på Bali – så det er ikke sikkert at hjemmesiden bliver opdateret yderligere. Men nu ses vi jo også snart i DK, Mårslet, Brugsen (leverpostej til Louise) J I alt blev det til 2575 km i Queensland.